Si Begog tuku rek joss

Alhamdulillah Sedulur kabeh… inyong kiye bisa mulai maning nulis maning neng blog, critane mulai siki inyong njajal nulis alias basa maene “posting” nganggo basa Banyumasan, aliase ndopok ..ngetuprus nganggo basane awake dewek kabeh wong penginyongan, kayakuwe..

Ya.. kapanane nulis nggannggo basa Indonesia ya kena.. nganggo basa Banyumasan ya kena.. kadar blog-e inyong dewek ikih.. bodo-bodoa sing nduwe blog.. mbok kaya kuwe.. he..he..

Wis lah ora usah kedawa-dawa gari ngomong.. enggane arep nulis apa ya.. pengantare wis rong larik dewek kiye..

Kaya kiye baen Sedulur .. he…he.. dadi kemutan Pak Singa neng RRI Puraketa .. sedulur-sedulur tani ..he.. emange klompencapir apa ya ..

Dadi kemutan jaman semana kiye, ya.. kira-kira inyong kelas 5 SD apa kelas 6 SD ya… madan kelalen..wis suwe sih ya.. Critane wektu semana ana kemah Pramuka istilaeh LT apa Lomba Tingkat kaya kuwelah.. LT tingkat kecamatan.. pesertane SD-SD se Kecamatan Wangon .. wektu kuwe kemaeh neng Sawah Amba Desa Bojong Wangon.

Lanjutkan membaca “Si Begog tuku rek joss”